Τρίτη 27 Μαρτίου 2007

2 blogs...

Συνήθως από εμφάνιση τα blogs δε μου αρέσουν. Είναι τα περισσότερα σαν το δικό μου. Default templates, χάλια χρώματα, καθόλου φαντασία. Λογικό είναι φυσικά, θέλουμε κάτι εύκολο, κάτι γρήγορο. Όμως κάποια ξεχωρίζουν. Δε μπορείς να μην τα προσέξεις.

Τα 2 όμως επόμενα blogs, δεν είναι μόνο όμορφα. Είναι αυτό που θα έπρεπε όλα τα blogs να είναι. Συγκεκριμένο θέμα, συγκεκριμένο concept, ενδιαφέροντα και "γεμάτα". Αυτού του είδους τα blog θα είναι αυτά που θα μείνουν στην επιφάνεια, όταν η "μόδα" αυτή περάσει.

Το Bees.gr ασχολείται με ότι λέει το όνομά του. Πλούσιο σε φωτογραφίες και βίντεο, το site ασχολείται με τις μέλισσες όχι ως "αποτέλεσμα επιστημονικής μελέτης, αλλά ερασιτεχνικής μελισσοκομίας", όπως λέει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του. Ο Παραμυθάς, ο Νίκος Πιλάβιος δηλαδή, μπορεί να μη λέει και πολλά σε άτομα της ηλικίας μου. Πριν ανακαλύψω το blog που του έφτιαξε ο γιος του κι εγώ ελάχιστα ήξερα. Κάποιους μεγαλύτερους όμως, αυτό το blog θα τους γυρίσει κάμποσα χρόνια πίσω.

Και τα 2 Ελληνικά, για να μη μιλάμε μόνο για καλές προσπάθειες στο εξωτερικό. Με κάτι τέτοια, χαίρομαι το internet πραγματικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου