Σάββατο 31 Μαρτίου 2007

Αι σιχτίρ!

Εντάξει, όλοι γι'αυτό μιλάνε, αλλά ρε παιδιά πως να μην πεις τίποτα; Μαζεύτηκαν λέει Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί και πλακώθηκαν. Έχει ξαναγίνει; Check! Η αστυνομία ίσως να το ήξερε και να μην έκανε τίποτα. Έχει ξαναγίνει; Check! Υπάρχει βαρύ κατηγορητήριο για τους συλληφθέντες. Έχει ξαναγίνει; Check! Γίναμε ρεζίλι σε όλο τον κόσμο. Έχει ξαναγίνει; Check! Όλοι οι πολιτικοί έχουν σοκαριστεί. Έχει ξαναγίνει; Check! Ακούμε παντού για το τι ξεκαθάρισμα έγινε στην Αγγλία μετά το Χέιζελ. Έχει ξαναγίνει; Check!

Ειλικρινά τα έχω πάρει! Ευτυχώς που δε βλέπω τηλεόραση. Παίζει να την είχα σπάσει! Ακούγονται ανοησίες. Τίποτα άλλο. Οποιαδήποτε σωστή φωνή χάνεται. Δεν ξέρετε πως σκέφτονται αυτοί οι τύποι; Ορίστε, δείτε! Είναι ολόκληρο θέμα ο φανατισμός γενικότερα και το οπαδιλίκι ειδικότερα. Δεν αναλύεται στα παράθυρα, κύριοι.

Ελάτε ρε πολιτικοί, ρε επιχειρηματίες της μπάλας, αν έχετε το Θεό σας, δε σας χρειάζονται αυτοί οι άθλιοι άνθρωποι. Τι να τους κάνετε; Σταματήστε να εξαρτάστε από αυτούς. Δεν έχω ιδέα αν χρειάζονται ή όχι οι σύνδεσμοι φιλάθλων, αλλά στην τελική δε με νοιάζει. Γιατί αυτό που είναι σήμερα οι σύνδεσμοι και ο ρόλος που παίζουν είναι ένα λάθος. ΛΑΘΟΣ! Απλά. Μήπως λοιπόν είναι καιρός να το διορθώσετε; Καταργήστε τους συνδέσμους. Αλλιώς, τι να μου κάνει η 15ήμερη αναβολή;

Ντάξει, λυπάμαι για το παιδί που πέθανε, αλλά κι αυτός εκεί ήταν. Γιατί ήταν εκεί; Πήγε να παίξει μπάτσες κι αυτός; Μάλλον. Γιατί; Τι του πρόσφερε αυτό; Στους υπόλοιπους, τι πρόσφερε το ξύλο που έπαιξαν; Είναι ok με το ότι έστειλαν κάποιους στο νοσοκομείο; Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη συμπεριφορά, αυτόν τον τρόπο σκέψης και ούτε ποτέ θα τα καταλάβω.

Ένα μόνο θα πω και τελειώνω. Σαν λογικός άνθρωπος, με όσα γίνονται δε θέλω να ξαναδώ μπάλα. Δηλαδή τι να δω; Τον κάθε μαλάκα που περιμένει να πάει στο γήπεδο για να ξεσπάσει; Θέλεις να πλακωθείς άνθρωπέ μου; Πλακώσου in private. Όχι στο γήπεδο, όχι γιατί εσύ είσαι Πανάθα και ο άλλος είναι Γαύρος. Το χαλάς και για μας τους υπόλοιπους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου