Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

Cinema Season 07/08 Part 3

Μετά τα αρνητικά σχόλια για τις πρώτες 18 ταινίες, περνάω στα δυνατά χαρτιά. Γιατί είμαι σίγουρος πως τα σχόλια θα είναι ίδια; :-P


No Country for Old Men

Συντελεστές: Coen bros σε σενάριο και σκηνοθεσία. Tommy Lee Jones, Javier Bardem, Josh Brolin, Woody Harrelson.

Υπόθεση: Ένας κυνηγός βρίσκει πτώματα, ηρωίνη και 2 εκατομμύρια ντόλαρς. Μετά; Ο κακός χαμός.

Γιατί θέλω να τη δω: Coen bros + Tommy Lee Jones + Javier Bardem. Αυτό ΘΕΛΩ να το δω!

Έξοδος: 21 Νοεμβρίου στην Αμερική, Γενάρη-Φλεβάρη στην Ευρώπη, άρα το ίδιο κι εδώ.


Sweeney Todd

Συντελεστές: Tim Burton for ever! Και αν έχει σημασία για σας, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Timothy Spall και ο Borat.

Υπόθεση: Η ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάρκερ, ο οποίος ορκίζεται εκδίκηση για την άδικη φυλάκισή του και την ατίμωση της οικογένειάς του και την εκτελεί ανοίγοντας ένα κουρείο.

Γιατί θέλω να τη δω: Tim Burton.

Έξοδος: Τέλη Δεκέμβρη στην Αμερική. Δεν το κόβω πριν τον Φεβρουάριο εδώ.


The Dark Knight

Συντελεστές: Christopher Nolan σκηνοθεσία. Τρελό cast! Christian Bale, Heath Ledger, Maggie Gyllenhaal, Gary Oldman, Morgan Freeman, Aaron Eckhart, William Fichtner, Michael Caine και φημολογείται και ο Cillian Murphy.

Υπόθεση: Δύο χρόνια μετά το Batman Begins ο Batman προσπαθεί να απαλλάξει τη Gotham City από τον ανερχόμενο τρελάρα Joker.

Γιατί θέλω να τη δω: Γιατί γουστάρω Batman και γιατί η νέα σειρά ξεκίνησε πολύ καλά με το Batman Begins. Και διαβάσατε cast...

Έξοδος: Όταν θα είμαι στρατό, σίγουρα. Ιούλιο βγαίνει Αμερική.


His Dark Materials: The Golden Compass

Συντελεστές: Πρώτο βιβλίο της Τριλογίας του Κόσμου του Philip Pullman. Nicole Kidman, Daniel Craig, Eva Green, Sam Elliott, η μικρή Dakota Blue Richards και η φωνή του (Deadwood) Ian McShane.

Υπόθεση: Εχμ... Μεγάλη ιστορία. Απλά διαβάστε το βιβλίο.

Γιατί θέλω να τη δω: Εγώ διάβασα το βιβλίο.

Έξοδος: 20 Δεκεμβρίου 2007, φυσικά. Μέσα στις γιορτές, φυσικά.


Guerilla

Συντελεστές: Steven Soderbergh σκηνοθεσία, Benicio Del Toro, Franka Potente, Julia Ormond, Benjamin Bratt, Catalina Sandino Moreno.

Υπόθεση: Ernesto 'Che' Guevara. Από την Αργεντινή στην Κούβα και μετά στη Νέα Υόρκη όπου το '64 ζήτησε ακρόαση από τα Ηνωμένα Έθνη.

Γιατί θέλω να τη δω: Η πρώτη από τις 2 ταινίες του Soderbergh με θέμα τον Che και με τον Benicio Del Toro στο ρόλο.

Έξοδος: Μέσα στο 2008. Ίσως.


Iron Man

Συντελεστές: Με σκηνοθέτη τον wannabe Ultimate Fighting Champion-γκόμενο της Monica (δυστυχώς μόνο σε 6 επεισόδια) στους Friends, Jon Favreau και Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow (oh Jesus, she's back), Jeff Bridges, Samuel L. Jackson, Hilary Swank στο cast, όλα είναι super!

Υπόθεση: Ο Tony Stark ντύνεται με μια μεταλλική στολή μετά από ένα σοβαρότατο ατύχημα για να κρατηθεί στη ζωή. Αλλά η μεταλικήν στολήν ου γαρ έρχεται μόνον. Πατάει και κάτι μπούφλες στους κακούς με τη βοήθειά της. Αμέ!

Γιατί θέλω να τη δω: Δεν απαντάω σε ανόητες ερωτήσεις. Popcorn και Iron Man, ΤΩΡΑ!

Έξοδος: Μάιο, χαλαρά.


10.000 BC

Συντελεστές: Roland Emmerich σκηνοθεσία (The Day After Tomorrow, Godzilla, Independence Day και κάτι άλλες παπάρες), Cliff Curtis, Omar Sharif (και κάτι άλλοι παπάρες).

Υπόθεση: Ένας κυνηγός 10.000 χρόνια πριν, ακολουθεί κάτι μαμούθ. Και μετά συμβαίνουν πολλά εφέ!

Γιατί θέλω να τη δω: Είναι έπος. Είναι 10.000 χρόνια πριν. Είναι εφετζίδικο (απλά δείτε τι έχει γυρίσει το άτομο). Είναι τρελιάρικο. Ε. Ρε. Γέλια. Α, ξέχασα. Δεν έχει διαλόγους. Ω. Ρε. Φάση.

Έξοδος: 7 Μαρτίου, Αμερική. Άγνωστο, Ελλάδα.


The Happening

Συντελεστές: M. Night Shyamalan σενάριο και σκηνοθεσία (Note to self: Να δω επιτέλους το Lady in the Water), Mark Wahlberg, John Leguizamo, Zooey Deschanel.

Υπόθεση: Η γη καταστρέφεται, η ανθρωπότητα πεθαίνει και εμείς επικεντρωνόμαστε σε μια συγκεκριμένη οικογένεια.

Γιατί θέλω να τη δω: Γιατί ελπίζω σε ένα The Sixth Sense και όχι σε ένα Signs. Σιγά που θα έχω το πρώτο, αλλά λέμε.

Έξοδος: Τώρα γρήγορα. Κάπου τον Ιούνη.


Mr. Magorium's Wonder Emporium

Συντελεστές: Σκηνοθέτης ο συγγραφέας του εκπληκτικού Stranger Than Fiction, Zach Helm. Dustin Hoffman, Natalie Portman και ο Jason Bateman, ο πρωταγωνιστής αυτής που θεωρούνταν η καλύτερη κωμική σειρά μετά το τέλος των Friends, του Arrested Development.

Υπόθεση: Είναι αυτό το μαγαζί παιχνιδιών, right; Και γίνεται της μουρλής. Είναι μαγικό, πολύ παράξενο. Και ο ιδιοκτήτης του το μεταβιβάζει στην, κάπως ανασφαλή, υπάλληλό του. Και μετά το μαγαζί δεν είναι και τόσο υπέροχο όσο πριν.

Γιατί θέλω να τη δω: Είδα το trailer και μου έκανε καλή εντύπωση. Και ο Dustin Hoffman μου θύμισε κάτι από την τρέλα του Hook.

Έξοδος: Αφού είδα trailer, δε θα αργήσει υπερβολικά. 16 Νοεμβρίου πάντως στην Αμερική.


Coming next...
Cinema Season 07/08 Part 4

3 σχόλια:

  1. Μέσα με τα χίλια για:
    No Country for Old Men (Bardem, Bardem- γουστάρω)
    Sweeney Todd
    His Dark Materials: The Golden Compass (και εδώ θα ήθελα να διαβάσω το βιβλίο, αλλά δε με πειράζει να το κάνω εκ των υστέρων)
    Guerilla
    The Happening

    Μπα δε νομίζω:
    The Dark Knight- γιατί ΔΕ γουστάρω Batman (καλά μη βαράτε)
    Iron Man- γιατί τρώω νάτσος κι όχι ποπ κορν, ε και πως να το κάνουμε δεν πάει...(α!θύμισε με να σου δώσω το κουπόνι για δωρεάν ποπ κορν :-Ρ)
    10.000 BC- βαρέθηκα και μόνο που διάβασα την υπόθεση, που να δω και την ταινία
    Mr. Magorium's Wonder Emporium- δε μ'αρέσει ο τίτλος, αλλά αν κάποιος μου πει πολύ καλά λόγια μπορεί και να με πείσει :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ, αμάν με τους τίτλους, τι θέμα έχεις; "Καλά λόγια". Σε έπεισα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή