Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Εν-δυό, εν-δυό!

Και έφτασε το χαρτίιιιι... 13 του επομένου παρουσιάζομαι στη Σταυρούπολη της Ξάνθης. Και όπως έχουν τα πράγματα λίγες μέρες μετά, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ψάχνω δουλειά στη Θεσσαλονίκη...

Ένα άγχος το έχω είναι η αλήθεια μήπως και πάει κάτι στραβά, αν και δε μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να είναι αυτό. Είμαι Ι5 με 2ετή αναβολή και μένει να αποδειχτεί και επιτόπου στο στρατόπεδο αυτό. Το χαίρομαι, δεν ξέρω αν φαίνεται κακό αυτό, Ι5 and all, αλλά ήδη έχω χάσει χρόνο εξαιτίας τους στρατού, ελπίζω από τις 14, άντε τις 15 του Μάη να μη χάνω κι άλλο.

Ελπίζω να μην έχω υπολογίσει τίποτα λάθος (ε ρε τι πλάκα έχει να γίνει σε αυτή την περίπτωση!) αλλά χαίρομαι που θα μπω στη διαδικασία και θα βγω τάχιστα για να μπω σε μια άλλη, να ψάξω δουλειά και να εγκατασταθώ στη Σαλονίκη αμέσως μετά. Οπότε να με έχετε υπόψιν σαν όλοι και όποιος θέλει βιογραφικό να του στείλω ένα! :-)

6 σχόλια:

  1. protino na mas afisis ena viografiko.stavroupoli ine iperoxa.tavernes kai arkoudes,agria poulia kai kentro prostasias tous.konta o nestos gia rafting:)ola tha pane kala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Efxomai na ginei to kalytero ap'oles tis apopseis! To xaroumeno tsourmo einai mazi sou :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!κ δε μου το χες πει τόσο καιρό?αν όντως πάρεις θα είναι παντελειότητα, δε θα χάσεις καθόλου χρόνο απ' τη ζωή σου για ανούσια πράγματα. άντε με το καλό να έρθεις(αν κ από κοντά μάλλον θα αργήσουμε να τα πούμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @dentistartist
    Thanks Doc!

    @efou
    Το ξέρω και σας ευχαριστώ, χαρούμενο τσούρμο!

    @quino
    Παντελειότητα; Τρελή λέξη!

    Νομίζω πως βασικά δεν έλεγα τίποτα και δεν το έψαχνα για τα καλά, γιατί φοβόμουν μήπως το γρουσουζέψω...

    Θα σε πάρω καμιά μέρα να μου δώσεις συμβουλές, εσύ που ξέρεις από στρατά! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρεις ότι μας έλλειψες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Zlatkouli! :) Ante kai kalos politis (Thessalonikis fisika! Den tha se dwsoume se opoia poli na nai!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή