Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Christmas Television #10

Το κομμάτι του αφιερώματος που αναφέρεται στην τηλεόραση, θα σας παρουσιάσει σε ένα υπερπολυτελές countdown τα 10 πιο αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα επεισόδια τηλεοπτικών σειρών αυτού του blog, ένα κάθε 3 μέρες.

Family Guy
3x16
A Very Special Family Guy Freakin' Christmas
21 Δεκεμβρίου 2001

Η Lois αγαπάει τις γιορτές και προσπαθεί να φτιάξει ένα όμορφο κλίμα για την οικογένεια, αλλά όλα πάνε στραβά. Με χαμένα δώρα, αφού ο Peter τα αφήνει κατά λάθος σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα και με καμένο σπίτι, σπάει και παίρνει τους δρόμους. Από την άλλη, ο Stewie νομίζει πως ο χοντρός με το κόκκινο κουστούμι έχει κάμερες παντού και παρακολουθεί τα παιδιά όλου του κόσμου.

Ακριβώς μέσα στο θέμα των γιορτών, η Lois λέει σε κάποια στιγμή πως το πνεύμα και η χαρά των Χριστουγέννων δε δημιουργούνται από μόνες τους, κάποιος φροντίζει γι' αυτές. Είναι εντελώς randomly αστείο, όπως κάθε Family Guy, αλλά αυτό ακριβώς είναι το point! H 10η θέση του ανήκει...

A Quote to remember:
Peter: As we all know, Christmas is that mystical time of year when the ghost of Jesus rises from the grave to feast on the flesh of the living! So we all sing Christmas Carols to lull him back to sleep.
Bob: Outrageous, How dare he say such blasphemy! I've got to do something.
Man: Bob, there's nothing you can do.
Bob: Well I guess I'll just have to develop a sense of humour.

2 σχόλια:

  1. lol ρε! τα χριστουγεννιάτικα επεισόδια είναι πάντα τα καλύτερα, με΄χρι που γίνεται το τραγικό: αρχίζουν τα τραγούδια κ τα φλασμπακ.
    εξαίρεση τα φιλαράκια, που μετά από 25φορές το επεισόδιο στο σταρ, θα το δούμε σίγουρα κ 26η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, τα Χριστουγεννιάτικα επεισόδια, όπως και τα Thanksgiving είναι τα πιο προσεγμένα και καλογραμμένα. Απλά εμείς μπορούμε να "συνδεθούμε" μόνο με τα πρώτα...

    Και επειδή είπες Friends, περίμενε πιο μετά στη λίστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή